julefrokost den gamle Horsens Aarhus Randers

april 14, 2017

HOLD BRYLLUP PÅ PERRONEN

Filed under: — admin @ 6:15 am

Et bryllup er en stor og særlig dag, som fortjener en helt speciel fejring og de rette rammer. De rammer finder I på Perronen i Hørning, som ligger under et kvarters kørsel fra både Aarhus og Skanderborg. Perronen er ideel til afholdelse af flere forskellige events og selskaber, hvorfor stedet netop er passende til jeres bryllup. Lokalerne kan tilpasses, som I ønsker det. På den måde kan dagen formentlig leve op til de drømme, som I måske har haft i mange år. Et bryllup er måske kulminationen på mange års kærlighed, eller starten på et helt nyt liv. Uanset hvad, så ønsker Perronen at gøre sit til, at dagen bliver så fin og unik, som den og I har fortjent.

Bryllup

Bryllup

DE HELT RIGTIGE LOKALER TIL BRYLLUPPET

Lokalerne på Perronen er indrettet på en sådan måde, at I har rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på rum og stemning. Den rå og enkle indretning gør, at I kan tilpasse lokalet til de bryllupsdrømme, som I har. Lokalerne kan rumme alt fra 10 til 600 personer og kan derfor tilpasses uanset, hvor mange gæster I ønsker at invitere til jeres bryllup. Måske ønsker I at holde et lille og intimt bryllup for de nærmeste, eller så ønsker I at invitere hele familien samt alle venner og bekendte. Uanset hvad, så har Perronen lokalerne. Ydermere tilbyder Perronen også forplejning til brylluppet. Det er i form af forskellige bryllupsmenuer eller bryllupsbuffet. Der findes et stort udvalg, som I kan få mere information om her. Valget er helt op til jer og I kan trygt overlade opgaven til personalet bag Perronen. De har mange års erfaring fra branchen og har stået bag utallige store arrangementer, som konfirmationer, barnedåb, musikevents og altså også bryllupper i flere forskellige former og størrelser.

HØRNING – I NÆRHEDEN AF AARHUS OG SKANDERBORG

Når I beslutter jer for at holde bryllup og ønsker at invitere hele familien med, så er det også vigtigt, at I holder brylluppet et sted, hvor det er let for jeres gæster at komme til. Perronen er placeret i Hørning, som ligger tæt på både Aarhus og Skanderborg. Der er under et kvarters kørsel fra både Skanderborg og Aarhus til Hørning, hvorfor det vil være let for jeres gæster at komme til og fra jeres bryllup. Dette uanset om de vælger at køre selv eller at benytte den offentlige transport. Ønsker I at holde brylluppet over flere dage, så er der også et væld af overnatningsmuligheder i både Hørning, hvor Perronen har til huse, samt i og omkring Aarhus og Skanderborg.

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

RSS af kommentarer til dette indlæg.

Beklager, der er i øjeblikket lukket for kommentarer.

Powered by Aarhus frokostordning